EES sistemi d.o.o.

EES sistemi d.o.o. je družba z najvišjimi standardi, ki s svojimi storitvami skrbi za čistočo, urejenost in funkcionalnost poslovnih prostorov in okolice.

Že od leta 1992 izboljšujemo počutje naročnikov, uresničujemo njihove želje in presegamo še tako visoka pričakovanja.

Družbo smo ustanovili z osnovno dejavnostjo dnevnih in specialnih čiščenj, kasneje pa ponudbo obogatili s hišniško vzdrževalnimi deli in upravljanjem z odpadki. Od leta 2015 proizvodnim podjetjem nudimo celotno logistično rešitev.

Odlikujejo nas predanost, integriteta, kakovost in prijaznost, ki se kažejo na čisto vsakem koraku.

POSKRBIMO ZA CELOTNO IZVEDBO

Svojim naročnikom zagotavljamo:

• celotno organizacijo in material,
• visoko kakovostne storitve,
• hitro odzivnost in prilagodljivost,
• strokovno osebje,
• ustrezno varnost in higieno.
• spoštljiv, korekten in profesionalen partnerski odnos,
• 100-odstotno zadovoljstvo.

Medtem ko se naročniki posvečajo poslu, mi vrhunsko opravimo svoje delo.

UPOŠTEVAMO NAJZAHTEVNEJŠE ŽELJE

Zavedamo se, da je čisto delovno okolje izjemnega pomena za naročnike in njihove zaposlene, saj neposredno vpliva na večjo produktivnost, zdravje in počutje kolektiva. Brezhibna čistoča pusti odličen vtis na stranke, kar je za ugled podjetja neprecenljivo.

Cenimo in spoštujemo vsakega naročnika. V čast nam je, da nam zaupajo tako ugledne zdravstvene, kulturne in druge javne ustanove kot tudi drugi poslovni subjekti s področja trgovine, logistike, turizma in industrije. Maksimalno se potrudimo tudi za številne manjše naročnike, ki so z našimi storitvami in ceno zelo zadovoljni.

IZKUŠENO OSEBJE IN NAJSODOBNEJŠI TEHNOLOŠKI POSTOPKI

Naše storitve izvaja strokovno in izkušeno osebje s pomočjo najsodobnejših tehnoloških postopkov in sredstev za izvedbo. Usposobljeni so za izvajanje najzahtevnejših čiščenj, saj imajo opravljena vsa potrebna izobraževanja.

Do svojega dela čutimo strast in predanost, zato nam je zelo pomembno, da znanje ves čas nadgrajujemo. Redno se udeležujemo strokovnih srečanj in nenehno spremljamo nove smernice, zaradi katerih delo opravimo po najvišjih možnih standardih.

VISOKA MERILA IN SKRB ZA OKOLJE

Postavili smo izjemno visoke kriterije in se ne zadovoljimo s približki. Poleg vrhunskih storitev in korektnega odnosa z naročniki sta nam pomembna varovanje narave in zagotavljanje odličnega delovnega okolja za svoje zaposlene. Zaradi etičnega vodenja, zadovoljnih zaposlenih, priložnosti za rast in dobrih delovnih pogojev smo pridobili certifikat Družbeno odgovorni delodajalec. Ponosni smo tudi na certifikat boniteta odličnosti z oceno AAA.

V družbi imamo vzpostavljen in certificiran sistem vodenja kakovosti ISO 9001:2015 in sistem ravnanja z okoljem po standardu ISO 14001:2015.

Z Obalno sindikalno organizacijo – KS 90 smo leta 2019 sklenili Podjetniško kolektivno pogodbo, ki je pomemben pravni vir za urejanje medsebojnih razmerij.

SODELUJTE Z NAMI

Čisto delovno okolje je izjemno pomembno za dobro počutje in uspešne delovne procese. Mi vam ga lahko zagotovimo v najkrajšem možnem času. Zaslužite si najboljše in mi vam za optimalno ceno ponujamo največ.

Obiščite našo spletno stran oziroma nam dovolite, da vas pokličemo in podrobneje predstavimo ponudbo.

Lep pozdrav

Aleš Celar, direktor