GateHub d.o.o.

GateHub d.o.o. je mlado, hitro rastoče tehnološko podjetje, ki kot hčerinska družba predstavlja del multinacionalnega podjetja GateHub Ltd.. GateHub d.o.o. za matično družbo razvija in vzdržuje programsko opremo, ki gradi globalno zgodbo plačilnega omrežja, trenutno prisotno v 188 državah vsega sveta, in transformira obstoječi plačilni ekosistem v enostavnejšega, dostopnega, hitrejšega in cenejšega. Podjetje GateHub d.o.o. je v slovenskem prostoru prisotno od leta 2017, medtem ko matično podjetje GateHub Ltd. na trgu deluje od leta 2014.

Največje bogastvo in osrednje gonilo podjetja je močno zgrajena in povezana ekipa. Sestavljajo jo izjemni posamezniki, ki si prizadevajo za uresničitev vizije podjetja: “Postati vodilni pri razvoju inovativne programske opreme.” Pri tem pa ne razmišljajo samo o tem kaj razvijajo, temveč so osredotočeni tudi na to, na kakšen način, kajti zavedajo se pomena družbene odgovornosti in trajnostnega poslovanja pri soustvarjanju boljše ter lepše družbe. Imeti takšne zaposlene je privilegij, zato v GateHub-u skrbijo za njihovo zadovoljstvo na način, da ustvarjajo inovativno in vključujočo kulturo ter okolje, kjer lahko vsak posameznik prispeva s svojimi idejami, je slišan, vključen in motiviran. Posebno pozornost posvečajo tudi usklajevanju zasebnega in poklicnega življenja ter osebnemu in strokovnemu razvoju zaposlenih.

V podjetju GateHub se zavedajo pomena družbene odgovornosti, v smislu odgovornosti za njihove vplive in odnos do njihovih zaposlenih ter širše družbe. Njihov cilj je celovitost in uravnoteženo poslovanje na vseh področjih, saj verjamejo da slednje pomembno vpliva na ugled podjetja, ne samo kot delodajalca, temveč tudi v odnosu do ostalih deležnikov. Večje zadovoljstvo, produktivnost in nenazadnje dodano vrednost dosegajo na odgovoren način, ki je hkrati tudi trajnosten.

Spletna stran: gatehub.net

Twitter: https://twitter.com/GateHub

Facebook: https://www.facebook.com/GateHubNet

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/gatehub-limited