Triglavov simulator za varnejše voznike

Triglavov simulator za varnejše voznike

V sklopu Turneje mobilnosti se preizkusite  na simulatorju varne vožnje blizu vas.

Izpit za avto ste opravili v svojih mladih letih. Od takrat ste za volanom in v tem času ste si nabrali veliko vozniških izkušenj. Prav nič nenavadnega ni, če se v vsakodnevnih situacijah v prometu jezite na druge, zase pa pravite, da ste sami najboljši voznik. Raziskave namreč kažejo, da vsak zase meni ravno to. Če se nima za najboljšega, pa vsaj za boljšega od drugih.

Vas je kdaj zanimalo, kakšen voznik ste v resnici?

Ste kdaj želeli dobiti čisto iskren odgovor na vprašanje, kako varen voznik ste? A ne od prometnega policista, pač pa z vožnjo, kjer bi bili izpostavljeni nevarnim situacijam, a v varnem okolju na simulatorju vožnje. Torej tam, kjer vaše nezadostne vozniške reakcije ali nepravilne odločitve ne bi imele resničnih posledic.

Svoje vozniške sposobnosti lahko na preizkušnjo postavite na simulatorju varne vožnje, s katerim se bo Zavarovalnica Triglav odpravila po slovenskih krajih v okviru Turneje mobilnosti.

Simulator vožnje bo na voljo v delovnem času posameznega nakupovalnega centra. Za vožnjo na simulatorju se ni treba predhodno prijaviti, vožnja pa je brezplačna. Inštruktor varne vožnje bo spremljal vsako vožnjo, ter vam glede na vaše napake priporočil, kako lahko izboljšate svojo vožnjo.

Za volan simulatorja vožnje boste lahko poprijeli v naslednjih slovenskih krajih:

Nova Gorica: petek, 31. maj 2019, v Mercator centru Nova Gorica Kromberk

Maribor: petek, 7. junij 2019, v Mercator centru Maribor Tabor

Murska Sobota: petek, 14. junij, v Mercator centru Murska Sobota

Novo mesto: petek, 21. junij, v Qlandiji.